Zoeken

Menu

Tip: Swipe de pagina naar links/rechts om deze navigatie te tonen/verbergen

Menu Terug naar de homepage. ESA Aalsmeer, voor zwembad, sporthal, gymzaal in Aalsmeer
ESA Aalsmeer logo transparant
Mikado Foyer ESA BV 

De Mikado

In de nieuwe wijk Oosteinde is met ingang van augustus 2008 de prachtige accommodatie Brede School De Mikado gestart met allerlei activiteiten. Zoals basisonderwijs voor drie scholen: De Brug, De Zuidooster en De Oosteinder. Kinderopvang Lievepop (vestiging van Partou kinderopvang), heeft in De Mikado hele dagopvang, een peuterspeelzaal en een naschoolse opvang.

Het is de bedoeling om op een zo breed mogelijke manier, mogelijkheden te scheppen om gebruik te kunnen maken van De Mikado. Daarom is er een aparte vergaderruimte gebouwd, een grote ontvangstruimte (de foyer) inclusief een uitgebreide keuken en een multifunctionele ruimte, die overdag wordt gebruikt als speellokaal.

De vergaderruimte, direct naast de gymzaal gelegen, is te huur voor het organiseren van kleine vergaderingen.

De multifunctionele ruimte kan voor alle soorten van activiteiten worden gebruikt: zowel sportieve als recreatieve, daar er een prima sportvloer aanwezig is. Maar er kunnen ook grote bijeenkomsten in worden gehouden (tot circa 100 personen). De zaal (21 bij 11 meter) kan helemaal worden omgetoverd naar een geheel andere entourage. Wanneer er vloerbedekking wordt gelegd, stoelen en tafels worden geplaatst ontstaat er al een heel andere sfeer. Alle attributen zijn te huur en u kunt zelf aan de gang met de opstelling. Er is een vast podium in deze zaal met een goede podiumverlichting en een geluidsinstallatie voor de hele zaal.

Iedereen die belangstelling heeft voor de huur van deze zaal en ruimten en extra voorzieningen, kan tijdens schooltijden contact opnemen met de conciërges. Telefoon: 0297 - 363711.

Ook voor de verhuur van Gymzaal De Mikado kunt u contact opnemen met de conciërges, 0297 -363711 of mail naar: mikado@esa-aalsmeer.nl

Reserveren

Mail voor aanvragen zaalhuur naar: reserveringen@esa-aalsmeer.nl
Een nieuwe webshop is in aanbouw.

Deelnemer Zaallokaal

Op zoek naar een ruimte? Kijk eens op ZaalLokaal.nl, de site w...