Zoeken

Menu

Tip: Swipe de pagina naar links/rechts om deze navigatie te tonen/verbergen

Menu Terug naar de homepage. Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer, voor zwembad, sporthal, gymzaal in Aalsmeer
ESA Aalsmeer logo transparant
Voetbalveld bij RKDES 

Sportpark Calslagen

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn alle maatregelen verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat onze sportaccommodaties in ieder geval tot en met 28 april gesloten zijn. Het verbod op evenementen blijft tot 1 juni van kracht.

Op het terrein van Sportpark Calslagen spelen de Kudelstaartse voet- en handbalclub RKDES en korfbalvereniging VZOD. Het sportpark beschikt over vele mogelijkheden en kunt u huren voor grote sportevenementen. Bij beide verenigingen is voldoende parkeergelegenheid.

ESA verhuurt op het terrein van RKDES drie natuurgras voetbalvelden en een geasfalteerd handbalveld. Op het terrein van VZOD liggen twee korfbalvelden en een groot natuurgrasveld. De huur is inclusief gebruik van de kleedkamers, douches en toiletten. Koffie/thee kunt u zetten m.b.v. de water en stroom faciliteiten in de kleedkamers.

De kunstgrasvelden die op het terrein liggen, worden niet verhuurd. Deze zijn exclusief in gebruik door de voetbalverenigingen. Ook de andere mogelijkheden van het clubgebouw (oa kantine en vergaderruimte) zijn niet open/te huur.

Buitenveld huren?
Organiseert u een sportief evenement of bent u om een andere reden geïnterresseerd in het huren van een zeer ruim opgezette sportvelden? Neem contact op met de afdeling Reserveringen via 0297-322022 of mail naar: reserveringen@esa-aalsmeer.nl
Velden worden gehuurd inclusief op- en afbouwuren.
Scholen betalen schooltarief, per uur per veld.

Adres Sportpark Calslagen
Wim Kan Dreef 4
1433 HM Kudelstaart

Reserveren zalen

Een sporthal of gymzaal huren?
Doe een aanvraag in onze webshop

Vacatures ESA

Er zijn diverse vacatures bij ESA en Zwembad De Waterlelie.

Deelnemer Zaallokaal

Wilt u een zaal in Aalsmeer huren? Kijk op ZaalLokaal.nl 

Freerun lessen

Elke dinsdagmiddag: freerunnen!

Adverteren bij ESA

Op 3 locaties