Zoeken

Menu

Tip: Swipe de pagina naar links/rechts om deze navigatie te tonen/verbergen

Menu Terug naar de homepage. ESA Aalsmeer, voor zwembad, sporthal, gymzaal in Aalsmeer
ESA Aalsmeer logo transparant
 

De Bloemhof


Sporthal De Bloemhof beschikt over twee sporthallen, 12 kleedruimtes (waarvan twee met invalidevoorziening), voldoende douches en toiletten. Het moderne scorebord en de ruime tribune, waar 800 bezoekers kunnen plaatsnemen, zorgen ervoor dat het publiek de activiteiten met plezier kunnen volgen.

De grote sporthal van De Bloemhof is uitermate geschikt voor het beoefenen van individuele- en groepssporten. Door de aangebrachte belijningen zijn er mogelijkheden voor voetbal, volleybal, badminton, basketbal, handbal en veel meer. Alle benodigde materialen zijn aanwezig.

Ook de kleinere sporthal heeft nog steeds een behoorlijke afmeting en kan voor de meeste binnensporten goed worden gebruikt.

Naast sportbeoefening, biedt De Bloemhof diverse mogelijkheden op sociaal en cultureel gebied; de hallen zijn voor u om te vormen tot prima ruimten voor het houden van beurzen, shows en markten.

Door de uitstekende akoestiek is de grote sporthal bij uitstek te gebruiken voor concerten. Een groot podium, stoelen, tafels en vloerbedekking veranderen de hal in een sfeervolle concertzaal.

Eén sporthal is bovendien door scheidingswanden in drie kleinere zalen te verdelen, zodat groepen van verschillende grootte in De Bloemhof terecht kunnen. Sportief of recreatief bezig zijn met uw familie, vrienden, bedrijf of vereniging: wij bieden u alle mogelijkheden om een geslaagd evenement te organiseren.

Er is ook een kleine vergaderruimte beschikbaar voor groepen bestaande uit maximaal 40 personen.

Voor meer informatie over verhuur kunt u contact opnemen met ons via reserveringen@esa-aalsmeer.nl

Reserveren zalen

Een sporthal of gymzaal huren?
Doe een aanvraag in onze webshop

Vacatures ESA

Er zijn diverse vacatures bij ESA / Zwembad De Waterlelie.

Deelnemer Zaallokaal

Op zoek naar een ruimte? Kijk eens op ZaalLokaal.nl, de site w...

Rollatorwandelclub

DIT IS LEUK! Iedere woensdagochtend gezellig wandelen!