Zoeken

Menu

Tip: Swipe de pagina naar links/rechts om deze navigatie te tonen/verbergen

Menu Terug naar de homepage. Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer, voor zwembad, sporthal, gymzaal in Aalsmeer
ESA Aalsmeer logo transparant
 

Freerun lessen

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen volgt ESA de maatregelen. Op dit moment houdt dat in dat er onder voorwaarden wel buiten gesport kan worden. Omdat de weeromstandigheden voor Freerunnen niet veilig zijn, starten er nog geen nieuwe lessen.

Iedere dinsdag kan je meedoen met Freerunnen op het freerunpark bij Sportcentrum De Waterlelie.

Doe elke week mee en daag jezelf uit!

Vul het Inschrijfformulier in en mail dit naar sportenbijesa@aalsmeer.nl

* In de schoolvakanties wordt geen les gegeven.

Freerunnen in Aalsmeer
In het Freerunpark aan de Dreef leren de kinderen elke les nieuwe Freerunskills onder begeleiding van de professionals van Parkour Disciplines. Zijn de weersomstandigheden onveilig dan gaat de groep binnen hun “Parkour” afleggen. Van de herfstvakantie t/m de voorjaarsvakantie worden alle lessen in sporthal De Waterlelie gegeven.

De Freerunninglessen zijn afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Niemand is uitgesloten en niemand wordt gevraagd iets te doen waar hij/zij zich niet comfortabel bij voelt. Tegelijkertijd daagt de trainer de kinderen uit om de creatiefste weg te vinden van A naar B. Ze leren improviseren en op andere manieren naar obstakels te kijken om deze te kunnen passeren. Freerunning is een individuele sport en geen wedstrijdsport. De enige wedstrijd die er is, is die tegen jezelf. Je grenzen verleggen en jezelf blijven uitdagen waardoor je zelfvertrouwen groeit!

Het rooster

Leeftijd 8 t/m 10 jaar: 15.30 tot 16.15 uur
Leeftijd 11 +:16.15 tot 17.00 uur
In de schoolvakanties is er geen les! 

Wil je eerst een keer proberen of Freerunnen iets voor jou is?

Reserveer je plek in de les via: tijdsblok.nu Je deelname aan de les (losse les kost: €9,00) betaal je bij de receptie van Sportcentrum De Waterlelie. Je ontvangt een kassabon als deelnamebewijs. De lesgever wacht buiten op de kinderen. Samen met de lesgever en de andere deelnemers lopen de kinderen richting het Freerunpark. Bij slecht weer is de les binnen in Sportcentrum De Waterlelie. Neem voor de zekerheid dus altijd sportschoenen voor binnen mee!

Vanwege de corona maatregelen is het niet toegestaan om als toeschouwer langs de kant/of op de tribune te blijven kijken. Je kunt je kind weer ophalen bij het Freerunpark of bij de sporthal.

De Algemene voorwaarden voor de Freerunning lessen vind je hier.

Naast de wekelijkse lessen kan je ook een freerunning kinderfeestje geven

Natuurlijk met begeleiding van professionele trainers. Super leuk en ook nog eens sportief! Elke zondag mogelijk! €145,- per uur, maximaal 15 kinderen. Informeer voor de mogelijkheden bij reserveringen@esa-aalsmeer.nl

Vacatures ESA

Er zijn diverse vacatures bij ESA en Zwembad De Waterlelie.

Deelnemer Zaallokaal

Wilt u een zaal in Aalsmeer huren? Kijk op ZaalLokaal.nl